Pepsi er en amerikansk cola-sodavand produceret af PepsiCo. Den første Pepsi blev introduceret i 1893, og det var oprindeligt en medicin, der skulle hjælpe med fordøjelsen. I dag ser det noget anderledes ud, og Pepsi er blandt de mest populære sodavand i verden. Pepsi findes i flere varianter, og det er særligt Pepsi Max, der også har gjort sig bemærket. Pepsi har i gennem fået utrolig meget opmærksomhed for deres reklamer, hvor kendisser som: Michael Jackson, David Beckham og Britney Spears har deltaget. Pepsi er selvfølgelig også at finde på Netpris.dk.

Pepsi

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Pepsi

Hos Netpris.dk kan du finde forskellige varianter af Pepsi, så du kan nyde en kold sodavand, når det passer dig. Du får gode priser og stort udvalg, så du kan få Pepsi med eller uden sukker, og i flere smagsvarianter.

 

Historien bag Pepsi

Pepsi blev opfundet i 1893, da farmaceut Caleb Bradham serverede en drink i hans apotek. Dengang hed det bare ’’Brad’s drink’’ og var et mix af sukker, vand, karamel, citronolie, kolanødder, og muskatnød. Som forretningen voksede, kom behovet for et mere catchy navn, hvilket blev til Pepsi-Cola.

I 1923 gik Pepsi-Cola konkurs, fordi ejeren gamblede på sukkerpriserne under Første Verdenskrig, og tabte. Senere blev Pepsi opkøbt, og under Anden Verdenskrig begik man ikke samme fejl. I 1964 anskaffede Pepsi sig Mountain Dew brandet, og herfra gik det stærkt.

I dag kender flere Pepsi for deres reklamer, der historisk har indeholdt musik og sportsstjerner, og for deres karakteristiske logo. Derudover har de haft stor succes med deres forskellige varianter af colaen.

 

Hvilken Pepsi er den rigtige til dig?

Pepsi producerer en række forskellige varianter af deres cola, der sikrer at der er noget for enhver smag. Hos Netpris.dk har vi et bredt sortiment, der sikrer at du kan få lige den Pepsi variant du bedst kan lide.

Pepsi – den originale

Der findes først den originale Pepsi. Her får du en klassisk cola, der er en velsmagende sodavand med sukker. Pepsi er blandt verdens mest populære sodavand, og er blevet kåret som den bedste cola flere gange i blindsmagninger.

Pepsi uden sukker

Pepsi Max og Pepsi Light er de velkendte Pepsi sodavand, uden sukker. Pepsi Max er en rigtig populær sodavand i Danmark, og med god grund. Både Pepsi Max og Pepsi Light er rigtig lækre light sodavand, der passer til alle arrangementer.

Med citron

Du kan også finde den originale Pepsi, eller Pepsi Max, med en lækker citronsmag. Hos Netpris.dk sælger vi nemlig både Pepsi Twist og Pepsi Max Lemon, så du kan få Pepsi med citronsmag, både med og uden sukker. Citronen giver et friskt spark, og har et rigtig godt modspil til colaens sødme. Serveret kold får du en lækker og forfriskende sodavand.

Andre produkter fra Pepsi

Når man hører navnet Pepsi, kommer man med det samme til at tænke på cola. Men ud over cola laver Pepsi også andre sodavand. Her taler vi om Mountain Dew og Mirinda, som er sodavand du også kan købe hos Netpris.dk.

 

Mountain Dew

Her finder du en velkendt sportssodavand, med en ikonisk etikette, og en smag af lime og citron. Mountain Dew er en meget populær sodavand i USA, der for første gang blev introduceret i 1948. Nyder du den afkølet og med is, får du en forfriskende oplevelse af en velsmagende sodavand.

Mirinda

Mirinda får du en sodavand, der har en kraftig og lækker smag af appelsin. Det er en populær sodavand, der helst skal drikkes iskold. Den frugtige smag og spanske oprindelse indbyder til at blive drukket om sommeren, med is i glasset og varme i luften. Mirinda er en sodavand der indeholder mindre kulsyre, hvilket gør den mindre sprudlende i konsistens.

 

Pepsi til drinks

Pepsi fungerer rigtig godt for sig selv. Men Pepsi fungerer også rigtig godt i en drink, hvor der findes utallige muligheder for at lave en populær drink til din fest.

Du kan lave en Jäger Coke, hvor du blander Jägermeister med Pepsi og is, for at få en kølig cola, med en eftersmag af lakrids. Tilsætter du Pisang Ambon til denne drink, får du en rigtig velsmagende Kung Fu drink, der smager præcis ligesom Frisko klassikeren, Kung Fu isen.

Du kan også lave den populære drink Cuba Libre, hvor du mixer Pepsi med en mørk rom, og limesaft. Her får du en frisk smag, hvor udtrykket kan variere, alt efter hvilken rom du vælger at bruge. Et populært valg er en flaske Havana Club, der tilfører en god krydret smag, til den syre og sødme der kommer fra lime og Pepsi.