Anthon Berg Blomme i Madeira 192,5g

0.19 KG / Anthon Berg

3995

210,26 kr / KG

Dine fordeler

  •  Nemt og billigt
  •  Mange gode tilbud
  •  Køb flere og spar mere
  •  Nem og sikker betaling
  • Netpris den hurtigste genvej til grænsen

Marcipantærten er resultatet af et smukt møde mellem frugt og marcipan. Lækker, blød marcipan, der svøber sig om det uimodståelige frugtfyld − et himmelsk match, sammenføjet af den lækreste mørke chokolade. Anthon Bergs marcipantærter er pakket enkeltvis, så de er nemme at dele med andre. De fås i 3 forskellige smagsvarianter med frugt og likør, så der er noget for enhver smag. Denne æske indeholder blomme i Madeira og til denne pris, er det ikke til at modstå. Så køb Anthon Berg Blomme i Madeira i dag eller find masser af andre billig chokolade i linket nedenfor:

Ingredients

Ingrediensliste: Mørk chokolade med marcipan (40%) og fyld (28%) med blomme i madeira. Sukker, kakaomasse, blommer 16%, mandler 11%, abrikoskerner, GLUKOSESIRUP, hedvin (heraf madeira 2%), alkohol, kakaosmør, MÆLKefedt, emulgator (rapslecithin), modificeret majsstivelse, konserveringsmiddel (sorbinsyre), surhedsregulerende middel (citronsyre). Mindst 50% kakaotørstof i den mørke chokolade.

Nutrition Facts

Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1940 kJ / 470 kcal Fedt 22,0 g heraf mættede fedtsyrer 7,6 g Kulhydrat 55,0 g heraf sukkerarter 41,0 g Protein 4,0 g Salt 0 g

Allergen Statement

Nej