Billig Cider

Netpris er online grænsehandel, hvorfor du sparer dansk moms og pant. Det er billigere at købe din cider her. Cider sælges i rammer af 18 - 24 stk. Køb din cider online hos Netpris og spar tid og penge.

Cider

Varer 1-24 af 44

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 44

Side
pr. side
Faldende orden

Cider

Der kan købes billig cider på Netpris.dk, og vi har alle de populære brands og varianter. Cider drikken bliver mere og mere populær, og når der skal afholdes festlige arrangementer eller handles til en festival, så skal der altid være cider. Netpris.dkhar et stort udvalg, der kan købes online. Netpris.dker en grænsehandel, og du betaler ikke pant. Det er således nemt og billigt at købe cider her.

Hvad er Cider

Selvom flere og flere drikker cider, så kan der alligevel godt opstå tvivl omkring, hvad cider i dag er. Cider er gæret frugtsagt med 2 – 8% alkohol, og det betragtes derfor i dag blandt flere som et sødere og lettere alternativ til øl. Man drikker normalt, hvad der kaldes for sodavandscider, der sodavand tilsat alkohol. Modsat sodavandscideren er klassisk cider aldrig for alvor slået igennem herhjemme, og i det omfang, man kunne opdrive den i butikkerne, er der i mange tilfælde tale om importvarer. Sodavandscider er på den anden side hyppigt til stede og er til at finde til de fleste arrangementer. Netpris.dkhar derfor sørget for at have masser af billig cider. Det kommer endvidere på flerstykstilbud, der betyder, at man kan købe cider til en endnu lavere stykpris, hvis man beslutter at købe flere rammer ad gangen.

Hvad er de populære cider på Netpris.dk?

Der er som sagt mange forskellige cider på Netpris.dk, men vi kender alligevel godt kundernes favoritter. For at begynde kan vi nævne Somersby, der kommer i flere varianter. Topsælgerne er Somersby Æble, Somersby Elderflower Lime og Somersby Pære. Carlsberg producerer Somersby og har brugt Englands tradition for cider, som udgangspunkt for udvikling af Somersby og de underliggende smagsvarianter. De mener alligevel at have tilpasset smagen til deres danske kunder, eftersom der i aromaen opleves en duft af dejlige solmodne sommeræbler, og smagen afsluttes med en behagelig syre. Cults populære cidere beskrives som søde og friske, fantastiske til en bytur, til caféhygge, velkomstdrinks og i alle andre situationer, hvor du har lyst til noget, der virkelig smager dejligt. Man kan nævne deres velkendte Mokai, der kommer med Hyldeblomst, Jordbær & Lime, Pink Apple, Kaktus.

Hvornår drikker man cider?

Cider

Der kan købes billig cider på Netpris.dk, og vi har endda alle de populære brands og varianter. Cider er et voksende fænomen, og når der skal afholdes festlige arrangementer eller handles til en festival, så skal der, udover øl, købes cider. De komplementerer nemlig hinanden godt, og man kan med fordel skifte mellem øl og cider, hvis man gerne vil holde sig mere oplagt. Netpris.dkhar som sagt et stort udvalg, der kan købes online. Netpris.dker en grænsehandel, og du sparer derfor dansk moms og pant. Det er dermed utrolig billigt at købe cider her. Cider sælges i rammer af 18 til 24 stk. Nu tilbuder Netpris.dkMokai, Kopparberg, Briska og Rekorderlig blandet cider smagskasser.

Hvad er Cider?

Selvom flere og flere drikker cider, så kan der alligevel godt opstå tvivl omkring, hvad cider i dag er. Cider er gæret frugtsagt med 2 – 8% alkohol, og det betragtes derfor i dag blandt flere som et sødere og lettere alternativ til øl. Man drikker normalt, hvad der kaldes for sodavandscider, der sodavand tilsat alkohol. Modsat sodavandscideren er klassisk cider aldrig for alvor slået igennem herhjemme, og i det omfang, man kunne opdrive den i butikkerne, er der i mange tilfælde tale om importvarer. Sodavandscider er på den anden side hyppigt til stede og er til at finde til de fleste arrangementer. Netpris.dkhar derfor sørget for at have masser af billig cider. Det kommer endvidere på flerstykstilbud, der betyder, at man kan købe cider til en endnu lavere stykpris, hvis man beslutter at købe flere rammer ad gangen. Hvad er de populære cider på Netpris.dk?

Der er som sagt mange forskellige cider på Netpris.dk, men vi kender alligevel godt kundernes favoritter. Man kan i den sammenhæng pege på nogle store brands, der har gjort sig selv en del af, hvad en cider i dag beskrives som. For at begynde kan man tale om Somersby, der kommer i flere varianter. Topsælgerne er Somersby Æble, Somersby Elderflower Lime og Somersby Pære, og de er alle også blandt Netpris.dkyndlings og kommer på tilbud. Carlsberg producerer Somersby og har brugt Englands tradition for cider, som udgangspunkt for udvikling af Somersby og de underliggende smagsvarianter. De mener alligevel at have tilpasset smagen til deres danske kunder, eftersom der i aromaen opleves en duft af dejlige solmodne sommeræbler, og smagen afsluttes med en behagelig syre. Cults populære cidere beskrives som søde og friske, fantastiske til en bytur, til caféhygge, velkomstdrinks og i alle andre situationer, hvor du har lyst til noget, der virkelig smager dejligt. Man kan herunder tale om deres velkendte Mokai, der kommer med Hyldeblomst, Jordbær & Lime, Pink Apple, Kaktus.

Hvornår drikker man cider?

Man kan drikke cider lige, når man vil. Der er dog alkohol i produktet så det skal der lige tages højde for. Vi har her nogle forslag til, hvornår der bør handles billig cider hos Netpris.dk. F.eks. til private festlige arrangementer, hvor cider og dermed Somersby, Cult, Tempt, Rekorderlig eller andre kan bidrage til den gode stemning. Køb cider allerede nu her hos Netpris.dk. Netpris.dk- den hurtigste genvej til grænsen!