Valsoia Havredrik 1L

1 L / Valsoia

2399

23,99 kr / L

Dine fordeler

  •  Nemt og billigt
  •  Mange gode tilbud
  •  Køb flere og spar mere
  •  Nem og sikker betaling
  • Netpris den hurtigste genvej til grænsen

Valsoia har været Italiens førende helsefødevarevirksomhed siden den blev grundlagt i 1990 og er førende på markedet indenfor kvalitet, produktinnovation og udvalg. Valsoia producerer fuldstændigt plantebaserede fødevarer ved hjælp af de fineste ingredienser og den italienske madtraditions ekspertise, og opnår en perfekt balancere mellem fantastisk smag og sunde ingredienser. Valsoias plantebaserede drikkevarer er et glimrende alternativ til komælk, fordi de er naturligt fri for laktose og derfor lette at fordøje. Valsoia Oat Drink er en del af det plantebaserede udvalg af drikke fra Valsoia. Den er god og nærende, den er fremragende til morgenmad, som en snack eller på et hvilket som helst andet tidspunkt af dagen. Valsoia Oat drink er en velsmagende plantebaseret drik, der er rig på fibre og uden tilsat sukker (indeholder naturligt forekommende sukker). Med sin delikate og naturlige smag er den ideel til smoothies og til at berige dine kornprodukter ved morgenmaden. 100 % plantebaseret og naturligt laktosefri.

Ingredients

Ingredienser: vand, havre (10%), inulin, solsikkeolie, calciumphosphat, stabilisator: pectin – gellangummi – johannesbrødkernemel, havsalt, vitaminer: riboflavin (B2)-B12-D2.Kan indeholder spor af kornsorter, der indeholder gluten.

Nutrition Facts

Gennemsnitlig næringsværdi  pr. 100 ml Energi 176kJ/42kcal Fedt 1,1g heraf—  mættede fedtsyrer 0,2g Kulhydrat 6,6g heraf—  sukkerarter 4,9g Kostfibre 1,4g Protein 0,7g Salt 0,10g Calcium 120mg (15% NRV*) Riboflavin (Vitamin B2) 0,21mg (15% NRV*) Vitamin B12 0,38µg (15% NRV*) Vitamin D 1,5μg (30% NRV*) *NRVs = næringsstofreferenceværdier

Allergen Statement

Nej