Dalwhinnie 15 Years 43% 70 cl

0.7 L / Dalwhinnie

På lager

557,07 kr. / L

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Mange gode tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Nem og sikker betaling
  • Netpris den hurtigste genvej til grænsen

Beskrivelse
Produkt navn: Dalwhinnie 15 Years
Alkohol-%: 43%
Brand: Dalwhinnie Distillery
Alder: 15 år
Type: Single Malt Whisky
Land: Skotland
Område: Highland (ofte klassificeret som Speyside)
Størrelse: 70 cl.
Beskrivelse:
Dalwhinnie 15 Years Single Malt Whisky er en ægte repræsentant for Highland (ofte klassificeret som Speyside) whiskys. Dette 15-årige udtryk fra Dalwhinnie destilleriet kombinerer klassiske noter af karamel, frugtsalat og vanillecreme med en svag duft af røg, hvilket gør den til en komplet og velafbalanceret dram.
Med det første sniff opdager man aromatiske noter, efterfulgt af frodig nektarin, kaprifolium og hints af pære og et svagt strejf af røg. På ganen kommer en maltet sødme, suppleret med noter af valnød og den særprægede Manuka honning. En blid røget note gør smagen kompleks og rig, før en krydret undertone træder frem.
Finishen er lang og vedholdende, præget af malt, valnød og mandel. Denne whisky er blevet rost af mange, herunder Jim Murray, der tildelte den 95 point i sin Whisky Bible.
Derudover indeholder denne whisky noter af lyng, kanel, pære, honning og toffee. Særligt karakteristisk for denne whisky er dens blødhed og elegante profil, med en smørret, fløjlsagtig strøm, der forlader en raffineret eftersmag.
Dalwhinnie 15 år er ikke kun en fremragende repræsentation af distriktets traditionelle stil, men den er også en perfekt introduktion til single malt whiskys verden.
Distilleriet:
Dalwhinnie Distillery blev opført i 1898 og ligger i en udsat position ved siden af vejen gennem Drumochter Pass. Med en højde på 1.075 fod over havets overflade er det Skotlands højeste destilleri. Destilleriet har oplevet en broget historie, men er nu ejet af United Distillers. Denne whisky modnes langsomt under nogle af Skotlands hårdeste vejrforhold, hvilket giver den en unik karakter.
Mere information

Fabrikant

Dalwhinnie Distillery Dalwhinnie, Inverness-Shire, PH19 1AB Scotland

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable