Dos Maderas 5YO+3YO + PX 5YO+5YO Giftset 40% 2 x 20 cl

0.4 L / Dos Maderas

På lager

524,88 kr. / L

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Mange gode tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Nem og sikker betaling
  • Netpris den hurtigste genvej til grænsen

Beskrivelse
Dos Maderas 5YO+3YO + PX 5YO+5YO Gavesæt 40% 2 x 20 cl
Indhold: 0,4 liter
Alkoholindhold: 37,5/40,0% vol.
Producent: Williams & Humbert, Jerez de la Frontera, Spanien
Dos Maderas Rum Anejo 5YO + 3YO er en fint sammensat rom fra den caribiske ø Barbados og Sydamerikanske Guyana. Først modnes den i bourbon whisky tønder i fem år i Caribien, hvorefter den sendes til det varme Andalusien, hvor den lagrer yderligere tre år i udvalgte sherrytønder fra Williams & Humbert Bodega. Resultatet er en fin sherrynote kombineret med en delikat og subtil sødme. Den byder på delikate, frugtige noter samt ristede aromaer og nuancer af nødder. Eftersmagen er skønt varmende med en fin længde.
Dos Maderas PX 5YO + 5YO er en blanding af rom fra Barbados og Guyana, som først modnes i bourbon whisky tønder i 5 år, derefter yderligere 5 år i sherrytønder, der tidligere indeholdt 20-årig Pedro Ximenez sherry. Navnet Dos Maderas betyder "2 træer". Denne rom imponerer med sin intense, unikke sødme. Duften byder på vanilje, figner og rosiner. Disse aromaer kan også findes på ganen. Den har en langsom nedbrydning.
Dette er en dobbeltpakke, ideel til smagning eller at give som gave, hvor hver flaske indeholder 0,2l i en meget flot gaveindpakning.
Dos Maderas Rum er virkelig en globetrotter. Den fremstilles i Guyana og Barbados, hvor den først modnes i gamle bourbon tønder i fem år. Herefter rejser den til Europa, nærmere bestemt Jerez, hvor den får aromaen fra den gamle verden fra fine sherrytønder i tre år. Før aftapning hviler den i tønder, hvori den kendte sherry Pedro Ximenez (PX) "Don Guido" tidligere blev opbevaret i 20 år. Dens navn Dos Maderas, som betyder ”to træer”, refererer til denne usædvanlige, men smagsintensiverende modningsproces.
Ron Dos Maderas Añejo Reserva Superior 5 + 3 vises i en lys ravfarve og fornøjer med aromaer af ristede nødder, vanilje og tørret frugt. Den bløde, fyldige smag afslører noter af vanilje, karamel, krydderier, eg, blandet med en røget præg. Afslutningen er let frugtagtig og subtilt sød.
Dos Maderas PX 5+5 præsenterer en dyb brun farve i glasset, hvorfra en fortryllende duftemangfoldighed fremkommer. Noter af sød honning, marcipan og karamel kombineres for at skabe en elegant og mild buket. På ganen kombineres nuancer af tropiske krydderier og frugter med smagen arvet fra sherrytønderne, hvilket resulterer i en subtil, afrundet krydderi. Den bløde og varme afslutning er uforglemmelig!
Mere information

Fabrikant

Dos Maderas Weihersfeld 4541379 Brüggen Deutschland