Billig Slik & Chokolade

Køb billig slik og chokolade online hos Netpris. Netpris er grænsehandel af slik og chokolade, hvorfor du sparer dansk moms, og det er dermed billigere at købe dine søde sager her. Meget sælges i "Big Box". Så køb dine søde sager online hos Netpris og spar tid og penge.

Slik & Chokolade

Varer 1-24 af 669

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 669

Side
pr. side
Faldende orden

Slik & Chokolade

Hos Netpris.dk kan du købe slik online. Vi har nemlig tonsvis af billig slik og chokolade på tilbud. Du kan få ligeså meget billig slik og chokolade som hjertet begærer!Dette gælder for alle dine yndlingsmærker. Vi har nemlig skruet prisen helt i bund, så du ikke behøver at gå på kompromis med den kvalitet, du kender for at få billig slik. Dette skyldes, at Netpris.dk er en dansk virksomhed lokaliseret i Tyskland, hvor slik og chokolade generelt er billigere. Du kan f.eks. købe billig slik online fra populære mærker som Haribo, Malaco og Toms. Vores slik varierer i størrelse, og du kan få alt fra de gængse slikposer, du kender hjemmefra til op over 1 kg slikbøtter på vores online grænsehandel. Det giver rigtig god mening at købe slide online fra Tyskland.

Det kan med fordel betale sig at købe lidt mere, da Netpris.dk giver dig flerstykstilbud. Det vil sige, at jo mere billig slik du køber, desto mere sparer du. Nordthy Familiemix er den perfekte blanding til en hyggeaften hjemme med familien. Den byder nemlig på lidt af hvert, så alles lækkersult bliver imødekommet. Desuden gør størrelsen på posen, at den rækker til en masse af sådanne hyggeaftener. Derfor kan du med fordel bestille slik online hos Netpris.dk. 

Dette gælder selvfølgelig også når der skal handles billig chokolade, eftersom Netpris.dkhar et bredt og billigt produktkatalog. Her er de kendte mærker som M&M’s, Ritter Sport, Marabou og Toms også at finde. De sprøde chokoladeovertrukne peanuts er et must til fredagsslikskålen eller til LAN party med vennerne. Poserne er nemlig delevenlige, men vi bebrejder dig ikke, hvis du ender med at spise den hele selv, de smager nemlig fantastisk. Så det er bare med at komme i gang med at spare hvis der skal handles slik online! 

Skal der snart holdes fest eller børnefødselsdag er det et must med slik og chokolade. Der går megen snak om ikke at spise for usundt men hvis der rigtig skal hygges igennem er det svært at komme udenom, at der skal noget slik og chokolade på bordet. Blandt andet skumslik er blevet super populært blandt det danske folk, og det kan i den grad mærkes her på Netpris.dk. En af de helt gode er de nydelige Carletti Skum Bananer. Den dejlige blanding af skumslik og chokolade giver den helt rigtige konsistens og efterlader en fantastisk smag. Også Haribo Primavera Jordbær er en af de mest populære bøtter skumslik. De fleste har nok smagt dem og kender til den frugtige jordbærsmag og det let knasende sukkerovertræk. Ellers er Nordthys Jordbær Svampe også et fremragende bud, hvis der skal handles lækker skumslik. De er perfekte til når der skal laves slikposer til børnefødselsdagens rollinger, men passer ligeså godt ind i en hyggelig aften foran TV’et. Du får hele 800 g skumslik i bøtten når du køber Nordthys Jordbær Svampe, så der er rigeligt med lækker skumslik. Om du kender til dem eller ej kan du købe skumslikket billigt online på Netpris.dk.  

Mange undrer sig over hvilket slik der feder mindst. Det er jo herligt hvis man kan nyde en god pose slik uden at skulle få dårlig samvittighed over kalorierne. Takket være Netpris.dk kan du heldigvis købe billigt sukkerfrit slik online. For eksempel kan du overveje en af de mange varianter af Fisherman’s Friend eller Wrigley’s tyggegummi. Her får du fornemmelsen af at spise tyggegummi med masser af sukker i. Finten er bare, at det er helt uden sukker! Fishermans Friend Mint er en frisk pastil, der både giver dig gode ånde og smager rigtig godt – og så feder det ikke!

Her er det en fordel, når du bestiller billig slik og chokolade hos Netpris.dk. Du sparer nemlig den tid, det ville tage at køre ned til grænsen og tilbage plus den tid, det tager at gå rundt i grænsehandlen, og udvælge dine varer. Desuden sparer du en masse penge på transport, da du normalt betaler for både brændstof og slitage. Så bor du et stykke væk fra den tyske grænse, kan du spare en masse penge og handle billig slik og chokolade på Netpris.dk. Det er både billigere, nemmere og mere fleksibelt købe slik online fra Tyskland på Netpris.dk.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis der alligevel er noget, du mangler, så skriv endelig til vores kundeservice, så sørger vi for, at din efterspurgte vare kommer på lager til en billig og fordelagtig pris.