Billig Chokolade

Køb billig chokolade online hos Netpris. Netpris er online grænsehandel butik og har rigtige gode priser på chokolade. Vi har små og store gaveæsker. Meget sælges i "Big Box". Så køb din chokolade online hos Netpris og spar tid og penge.

Filtrer

Chokolade

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Billig chokolade

Hos Netpris.dk finder du et stort udvalg af chokolade til faste lave priser. Vi har chokolade, der passer til enhver lejlighed fra den stille aften hjemme foran fjernsynet til den helt store runde fødselsdagsfest, hvor gæsternes ganer skal forkæles med den allerbedste chokolade. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til faste lave priser. Se vores store udvalg af chokolade nedenfor eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter.  

Find det bedste udvalg af chokolade online hos Netpris.dk

Chokolade er en af danskernes foretrukne typer slik og søde sager, når der skal hygges eller holdes fest. Chokolade kan både bruges til en helt almindelig aften i sofaen med sin bedre halvdel eller, når man er sammen med vennerne. Men det kan også være med til at gøre en stor fest endnu bedre.

Chokolade kommer i et væld af smage, indtryk, farver og typer, som gør hver et stykke til en helt særlig oplevelse.

Hos Netpris.dk ønsker vi at have det bedste online udvalg af chokolade, så du kan få tilfredsstillet din chokoladetrang på ét sted. Hos os finder du både et bredt udvalg af forskellige brands og ikke mindst forskellige typer chokolade til alle tænkelige formål. Så uanset om du gene vil have fyldt slikskabet op eller du skal i gang med bage den helt store chokoladekage, så har vi uden tvivl noget, der falder i din smag.

Hos Netpris.dk finder du følgende former for chokolade:

Mælkechokolade:

Mælkechokolade er den mest almindelige form for chokolade i verden. Ved fremstillingen af mælkechokolade tilsættes der mælkepulver til kakaoblandingen som giver den særlige lyse farve og lette smag.

På grund af tilsætningen af mælkepulveret bliver smagen mindre kraftig, hvilket gør, at man nemt kan tilsætte andre smagsingredienser som f.eks. kiks, frugt, noget helt tredje.

Mørk chokolade

Mørk chokolade er det man kan kalde for ’ægte chokolade’. Mørk chokolade skal have et kakaoindhold på 70%. Mange kalder mørk chokolade for en ’sund grøntsag’ på grund af de mange gavnlige effekter det kan have på en, ved indtagelse i små og moderate mængder.

Nogle af de positive sideeffekter ved at supplere sin kost med lidt mørk chokolade hver dag kan være forbedret humør og reduktion af stress, da chokoladen er fuld af antioxidanter. Derudover kan det efter sigende have en vis forebyggende effekt på hjerte-kar-sygdomme.

Men det behøver du ikke tænke så meget over, hvis du handler her hos os. Vores mørke chokolade kan både bruges som den sunde aftensnak, eller det kan bruges som en del af opskriften på en god kage. Bare husk at spise små stykker, hvis du er ude efter den gode helbredseffekt.

Lys chokolade

Den sidste form for chokolade du finder i vores udvalg, er hvid chokolade, også kaldet lys chokolade. Lys chokolade er chokolade uden kakaopartikler. Så teknisk set er der nogle, der ikke kalder dette for ’chokolade’.

I stedet for kakao er hovedingrediensen i kakaofedt, mælk, sukker og godt med vanilje. Smagen af lys chokolade minder på trods af det hele mere om smagen man får fra mælkechokolade. Ligesom med mælkechokolade tilføjes der ofte andre produkter til massen, herunder særligt nødder.

Vælg imellem de bedste brands på markedet

I vores udvalg finder du alle de bedste mærker på markedet, så hvis du ikke kan finde dit yndlingsbrand her på siden, så bliver vi meget overraskede.

Hos os finder du både de bedste danske, tyske og schweiziske brands som Nordthy, Anton Berg, Ritter Sport og det fantastiske brand Toblerone. Så uanset hvad du foretrækker, så burde du kunne finde det her.

Vi har alt fra chokoladebarer og plader til gaveæsker og chokolade som er ideel til bagning. Vi har derfor både chokolade, der kan stille den lille sult her og nu, ligesom vi også har spændende blandinger som vores ’Anton Berg greatest hits’, som passer ned i enhver slikskål.

Vores mange forskellige typer chokolade egner sig også særdeles godt som en gaveide til enten venner, familie eller kollegaer, som du måtte ønske at forkæle med lidt lækkert til ganen.  Vi garanterer dig for at det vil blive værdsat.

Chokolade hos Netpris.dk: Spar mange penge når du handler online

Hos Netpris.dk ønsker vi ikke kun at have det bedste udvalg af chokolade online. Vi ønsker også at give vores kunder den bedste service og selvfølgelig de bedste priser. Når du handler hos os, handler du til tyske priser.

Det betyder, at du ofte kan spare helt op til 60% i forhold til, når du handler derhjemme. Så find indkøbssedlen frem, og gør klar til at købe stort ind. Hvis du har pladsen, kan du lige så godt få fyldt slikskabet op, så du ikke skal tænke på om du har nok til de næste mange måneder. Det hjælper også på det, hvis du har børn, der er glade for slik. Stol på os!