Billig Lakrids & Vingummi

Køb billig slik online hos Netpris. Vi har et stort udvalg af billig slik, som du kan købe online. Netpris er grænsehandel med meget slik, og du sparer dansk moms, og det er dermed billigere at købe vingummi og lakrids her. Meget sælges i "Big Box", og du har mulighed for at blande selv. Så køb dine søde sager online hos Netpris og spar tid og penge.

Lakrids & Vingummi

Varer 1-24 af 264

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 264

Side
pr. side
Faldende orden

Lakrids

Lakrids er i dag et af de helt populære produkter, særligt når der skal handles til weekenden og hverdagens hygge. Det betyder også, at det er et af Netpris.dk’ favoritprodukter, og at vi gør en dyd ud af at have netop, hvad I som kunder har brug for, når man taler store brands og de helt rigtige smagsvarianter og størrelser. Det skal også siges, at når man beslutter sig for at handle hos Netpris.dk, er der udover et bredt katalog af lakridser også en masse gode tilbud. Det er nemlig sådan, at Netpris.dk’ hovedkontor befinder sig i Flensborg, hvilket tillader os at sælge vores produkter til de priser man i dag kender fra grænsebutikkerne. Forskellen er alligevel, at man slipper for den kedelige køretur.

Blandt lakridsen på Netpris.dkkan man finde brands som Red Band, Haribo, Toms og meget mere. De er i dag med til at skabe noget af verdens bedste lakrids, og det er vi glade for at hjælpe med at dele. Man kan købe lige fra lakridskonfekt til saltlakrids til sød finsk lakrids. Der er simpelthen lakrids til enhver smag. De kommer i forskellige pakninger; store som små – det vil sige, at de kan købes som poser, bakker og bøtter. De kommer selvfølgelig alle på tilbud og dermed til Danmarks billigste priser.

Når I nu engang har fået et billede af, hvad lakrids betyder for Netpris.dk, og hvordan det er en del af vores kerne, så kan vi naturligt gå videre og tale om det i en mere generel forstand. For hvad er lakrids i virkeligheden, og mere specifikt, hvad er det lavet af? Lakrids kommer i dag fra saften af lakridsrødderne på planten: Glycyrrhiza glabra. Den graves op, og rødderne vaskes, skrælles og tørres. Man river herefter de tørrede rødder i strimler, hvorefter de koges i vand. Blandingen bliver nu til en rå lakridsmasse, som derefter sættes til afkøling. Når så den stivner, kommer der hårde blokke af rå lakrids til, som knuses og opløses i varmt vand. De tilsættes sukker, salt, stivelse og smagsstoffer. Nu kan producenterne ved brug af forme fremstilles lakridsen lige, som den skal se ud. Om det skal være pastiller, bånd og slik med forskellige motiver kommer til. Den vokser fra Nordafrika og hele vejen til Kina. Det er også her, at vi kan spore nogle brugen af lakrids længst tilbage. Tidligere troede man, at lakrids kunne, holde en aldrende mand yngre, og man brugte det endda medicinsk i mange sammenhænge, hvor det blandt andet skulle kunne kurere en slem hoste. I dag er vores forhold til planten noget anderledes. Vi kan i stedet nyde lakrids i hverdagen, når vi skal hygge lidt ekstra, eller i bland-selv posen vi tager med i biografen. Lakrids er simpelthen en integreret del af vores skandinaviske væremåde og hverdag.

Men hvornår udviklede lakrids sig så fra medicin til slik? Der er meget, der taler for, at det skete henover 1800-tallet. Man oplever her, hvordan der bliver arbejdet med blød lakrids, der skal fungere som, hvad vi i dag kalder slik. Hvorimod den hårde lakrids fortsat bliver brugt som lægemiddel. Blandt de ældste stadigt eksisterende lakridsprodukter fra Danmark er Ga-Jol fra 1933, som blev lanceret som en halspastil med hæshed og hoste. Vi har masser af Ga-Jol her på Netpris.dk, og de eksisterer i dag i mange forskellige smagsvarianter.