Tyggegummi

21 varer

pr. side
Faldende orden

21 varer

pr. side
Faldende orden

Tyggegummi

Vi har i lang tid solgt Tyggegummi hos Netpris.dk. Det er et af vores populære produkter, og vi arbejder hele tiden på at udvide vores udvalg. Når man handler tyggegummi online hos Netpris.dksørger vi for, at man køber til nogle af markedets bedste priser, og at man får leveret en service i top. 

Selvom vi er mange, der tygger tyggegummi hver dag, kan man alligevel godt blive i tvivl om, hvad tyggegummi er. Vi har derfor valgt at sætte et par linjer af til at forklare netop det. Det ligger måske lidt i navnet, men tyggegummi er lavet af en syntetisk fremstillet gummitype, der kan tygges. Den tilsættes så smag og farve, og det kommende tyggegummi overtrækkes med sirup. Her har man så, hvad der i dag kendetegnes som det typiske tyggegummi. Det er også værd at bide mærke i, at tyggegummi stimulerer spytproduktionen og hjælper med at rense tandoverfladerne. Det er derfor en god ide at tygge tyggegummi. De kan endvidere købes sukkerfrie, hvis der er behov for dette.

Netpris.dkhar mest af alt Wrigley’s Tyggegummi. Wrigley Company er knap 130 år gammelt, og er verdens største producent af tyggegummi. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, så hvis der er andre producenter af tyggegummi, man føler at Netpris.dkskulle begynde at sælge så skriv endelig. Vi sørger selvfølgelig for, at alt vores tyggegummi kan købes rigtig billigt. Det gælder for alle vores varer, og når man alligevel handler sit tyggegummi, kan det også anbefales at tage et kig på dem. De holder nemlig det samme lave prisniveau, og der er flere af vores kunder, der har glæde at alle vores kategorier. Det kan for eksempel anbefales at tage et kig forbi Sodavand eller Slik og Chokolade, der indeholder varer, der minder om tyggegummi.