Filtrer

Sodavand

13 varer

pr. side
Faldende orden

13 varer

pr. side
Faldende orden

Billig Sodavand

Billig Sodavand; Billig Sodavand; det er to ord, der har været med til at skabe netpris, og to ord vi vil blive ved med at leve op til. Det er vel ikke nogen hemmelighed, at utrolig mange netop tager til grænsen, fordi man kan købe billig sodavand. Det betyder også, at en online grænsehandel som netpris altid har efterstræbet at sælge sodavand på gode tilbud. Det har også betydet, at det i dag er blandt vores bedst sælgende produkter. Man kan købe alle de populære sodavand, og vi forsøger altid at udvide vores sortiment, hvis kunder føler, at der er noget, der kunne mangle. Vores sodavand bliver endvidere solgt uden pant, hvilket vores kunder også har været rigtig glade for.

Vi har stor udvalg af sodavand, der kommer i mange smagsvarianter og prisklasser. Man kan jo starte blandt de helt store, hvor vi har Coca Cola, Faxe kondi, Fanta Orange, Pepsi Max og mange flere endda. Vi har mange løbende tilbud og flerstykstilbud året rundt. Der er derfor ingen grund til at planlægge sit indkøb efter en kommende tilbudsavis. Hvis man så skal se på nogle af vores andre topsælgere, så stikker Harboe ud. De er nemlig kendte for deres at være billige men stadigvæk af høj kvalitet, og her finder man klassikere, som: Hindbær Light, Squah Orange eller Topform, der alle er Danmarks favoritter. Der er faktisk ikke nogen undskyldninger, når det handler om sodavand hos netpris. Vi har det hele, og de kommer som et godt tilbud. Hvad man til gengæld godt kunne diskutere er, om man ikke skulle købe flere rammer, nu hvor man er i gang. netpris har nemlig besluttet, at de ekstra gode kunder skal belønnes med flerstykstilbud, der sænker priserne yderligere. Det er værd at se forbi, hvis man godt kan lide et endnu bedre tilbud og særligt, hvis man skal købe ind til et arrangement.

Sodavand tager i dag del af vores faste hverdag. Vi drikker dem på restauranterne, i biograferne, på arbejdet og derhjemme. 

Når man taler om sodavand, er det svært at undgå at tænke på Coca Cola, der er verdens bedst sælgende sodavand. Sodavandens historie går helt tilbage til 1886, hvor en farmaceut ved navn John S. Pemberton fremstillede det produkt, der i dag kendes som Coca Cola. Man betragter industrialiseringen som værende medskyldig i sodavandens succes, eftersom masseproduktion skabte en god bund for forretningen. I dag har The Coca-Cola Company drevet forretning i knap 130 år og er verdens største drikkevarevirksomhed. De ejer mange af de sodavand, der drikkes verden over – også i Danmark, heriblandt: Fanta, Sprite, Ramlösa, Fuze Tea og mange flere.