Spiritus

Varer 1-24 af 1245

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 1245

Side
pr. side
Faldende orden

Billig alkohol og spiritus

Hos Netpris.dk finder du et stort udvalg af spiritus. Vi har spiritus, der passer til enhver lejlighed fra den stille aften hjemme foran fjernsynet til den helt store runde fødselsdagsfest, hvor gæsterne skal forkæles. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til gode priser. Se vores store udvalg af spiritus nedenfor eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter.

Find det bedste udvalg af spiritus online hos Netpris.dk

Alkohol er en stor del af dansk kultur og vi, hos Netpris.dk, ønsker vi at have det bedste online udvalg af alkohol og spiritus.

De fleste danskere vælger både at drikke en lille en om aftenen, men særligt til store fester, hører det sig til. Og langt de fleste danskere herhjemme har også store forventninger til den alkohol de drikker. Alkohol må gerne være noget eksklusivt og lækkert. Men alkohol og spiritus dækker over en bred vifte af drikke og kan bruges i mange sammenhænge.

I vores udvalg finder du alle former for spiritus. Nogle af de mest populære former for alkohol inkluderer:

  • Rom
  • Vodka
  • Whisky
  • Gin
  • Likør
  • Tequilla
  • Cognac
  • Cocktails
  • Snaps
  • Spiritus gaveæsker

 

Rom:

Rom er en drink, der er destilleret på sukkerrør. Det findes både i en lys og mørk udgave. Rom kan både nydes selvstændigt, særligt mørk rom, samt som en del af drinks, hvor andre ingredienser kan dominere med sin smag imens rommen står for promillerne i drikken, lys rom. I vores udvalg af rom finder du både de velkendte lyse typer som Caribica, Bacardi og Havana Club.

På den mørke side af rommens verden finder du Captain Morgan, Stroh Jägertree og Hansen Golden rum blot for at nævne nogle. Hvis du ikke kan finde din yndlingsrom, så bliver vi meget overraskede.

Vodka:

Vodka er en klar frisk drik med en promille på 30-40%. Vodka drikkes både til fester samt som en lille skarp før eller efter maden. Vodka er også en af de mest populære drikke at lave drinks ud fra. I vore udvalg af vodkaer finder du blandt andet Boris Jeltsin vodka, Smirnoff Vodka og Finlandia Vodka.

Whisky:

Whisky er en kraftig og fyldig drik, der er lavet på basis af korn med en alkoholprocent på mindst 40%. Whisky er særligt for livsnydere, der godt kan lide en kraftig drik, der giver en god aroma. Blandt vores mest populære whiskyer findes både Jack Daniels, Chivas Regal og Highland Park.

Gin:

Gin er en frisk drik, der er smagssat med enebær. Gin bruges særligt i velkendte drinks som Gin og Tonic, John Collins samt Dry Martinis. I vores udvalg af gins finder du en række velkendte og velsmagende brands som Finsbury London Gin, Gordons Dry Gin og Bombay Sapphire.

Likør:

Likør er en rigtig spændende type spiritus som kan bruges på rigtigt mange måder. Den adskiller sig fra andre spiritusser ved typisk at have en betydelig lavere alkoholprocent og et højere sukkerindhold, der giver masser af smag. Likør findes i mange forskellige smags typer som frugtlikør, flødelikør, kaffelikør og chokoladelikør bare for at nævne nogle.

Så hvis du godt kan lide en ’lille en’ til aftenkaffen, eller bare en god drink, så bør du helt bestemt se på vores udvalg her. Nogle af vores mest populære brands her er blandt andet Baylies, Licor 43 og Aperol.

Tequila:

Tequila er mexicanernes mest kendte alkoholiske drik. Her er både smag og promillen i top. Så hvis du er glad for den skarpe smag eller bare trænger til et klck, så er tequila lige noget for dig. Tequila kan i hvert fald sætte gang i de fleste fester. Nogle af vores mest populære brands i denne kategori er Sierra Tequilla, Cobalto og San Mathias Anejo.

Cognac:

Cognac er fransmændendes måde at slutte et godt måltid på. Cognoc er en kraftig og potent drik med høj promille. I vores udvalg af cognac finder du velkendte brands som Hennessey, J.P Chenet og Larsen Cognac.

Spar op til 40% på alkohol via Netpris.dk

Udover at vi ønsker at have det bedste udvalg af alkohol og spiritus på siden, så ønsker vi også at have de bedste priser. Når du handler hos os, køber du ind til tyske priser.

Det betyder, at du i mange tilfælde kan spare helt op til 40% sammenlignet med, hvis du skulle ud i det lokale supermarked og købe den samme mængde alkohol. På den lange bane, kan du hurtigt komme til at spare rigtigt mange penge på dine dagligvarer.

Vi har også løbende ekstra gode tilbud, som du kan få gavn af. Hvis du gerne vil komme forrest i køen til disse, kan du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så er du altid sikker ikke at gå glip af vores bedste tilbud! Netpris.dk - den hurtigste genvej til grænsen!