Bitter & Snaps

Varer 1-24 af 74

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 74

Side
pr. side
Faldende orden

Bitter & Snaps

Køb billige flasker bitter og snaps online hos Netpris.dk. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige varianter og smage, så du kan få lige de flasker du ønsker. Uanset om du er til Rød Aalborg eller Gammel Dansk, så finder du det hos os til de bedste priser.

 

Hvad er forskellen på bitter og snaps?

Du kender måske forskellige former for ’bitter’ og ’snaps’. Og selvom disse ord ofte bruges i flæng, så er der forskel.

Den helt store forskel på bitter og snaps er konkret hvilke ingredienser, der bliver brugt i flasken.

Snaps er en klar eller let farvet brændevin, gæret på kartofler, der ofte er krydret med dild eller kommen.

Bitter er til gengæld snaps, der er blevet tilført krydderier og/eller urter, der gør smagen bitter, og giver en aromatisk duft. Du kan både få en helbitter der er kraftig i smagen, eller en halvbitter der har mere sødme.

 

Historien bag bitter og snaps

Historien omkring bitter og snaps skal spores tilbage til 1400-tallet, hvor nordeuropæere begyndte at udvikle brændevin. Det blev hurtigt en populær drik, fordi det var billigt at fremstille. Det store forbrug af brændevin skabte en modreaktion blandt de rige, fordi bønderne drak sig fulde, og var derfor dårlig arbejdskraft.

Brændevin kender vi i dag som snaps, der specielt i nyere tid er blevet populært. Mange nyder muligheden at tilpasse smagen i snapsen med eget valg af krydderier, urter, bær eller frugter.

Hvornår drikker man bitter og snaps?

Bitter og snaps er traditionelt at finde på bordet til store frokostarrangementer. Specielt til påskefrokoster og julefrokoster er et par kolde flasker snaps eller bitter en nødvendighed. Så når du skal købe ind til den helt store familie julefrokost, skal du sørge for at få fyldt godt op med god snaps eller bitter.   

Ud over at drikke bitter og snaps ved diverse frokostarrangementer, kan bitter også nydes på diverse værtshuse rundt om i landet. Her kan du nemlig bestille en øl med et shot Fernet Branca ved siden af. Et rigtigt Aarhus-sæt består også af en god kold Ceres øl og et shot Arnbitter.

 

Hvilken billig bitter eller snaps skal du købe?

Er du i tvivl om hvilken snaps eller bitter du skal købe? Vi kigger nærmere på 2 forskellige flasker i hver kategori fra vores sortiment, så du kan blive klogere på hvilken flaske, der er den rigtige til dig.

Bitter

Nogle af vores mest populære bitter er Gammel Dansk og Fernet Branca.

Gammel Dansk indeholder hele 29 forskellige krydderier, hvor du kan finde noter af angelikarod, muskatnød, anis, ingefær og rønnebær. Smagen har en behagelig bitterhed, og en lang krydret finish.

En anden meget populær bitter er som vi nævnte før Fernet Branca. Fernet Branca er en meget populær flaske, der er aromatisk og kommer med en alkoholprocent på 39%. I Fernet Branca finder du 27 forskellige urter og krydderier, hvor du finder noter af myrra, rabarber, aloe og safran. I Argentina er det populært at kombinere Fernet Branca med Cola, for at tilføre sødme til det bitre.

Snaps

Nogle af vores mest populære snaps er omvendt Aalborg Taffel Akvavit og Linie Aquavit.

Aalborg Taffel Akvavit, eller Rød Aalborg, er akvavittens ukronede konge, der første gang blev sat på bordet i 1846. Med en kraftig og dominerende kommenkrydret smag, nydes den bedst kold, til især marinerede sild. 

En anden meget populær og lækker snaps er Linie Aquavit.  Linie Aquavit er med sin ikoniske gyldne farve, blevet kendt for en enestående smag og for sin rejse rundt om jorden. Navnet kommer fra en 4 måneders lagring, hvor 500 liters fade bliver fragtet, og krydser ’’linien’’, ækvator, 2 gange. Linie Aquavit har en blød og let krydret smag.

Spar tid og penge med Netpris.dk

Med vores online grænsehandelsshop gør vi det nemt for dig at bestille billige varer. Der er penge at spare, når du køber ind hos Netpris.dk Du køber ind til tysk moms og uden pant, og vi har rigtig mange gode tilbud og tillige mængderabat. Du slipper også for at tilbagelevere de tomme dåser og engangsflasker, og kan i stedet for aflevere dem til genbrug. Online grænsehandel er både nemt og billigt hos Netpris.dk

Du bestiller online hjemmefra i vores webshop og betaler for varerne. 

Så køb dine flasker bitter og snaps online hos Netpris.dk og spar tid og penge.

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os – hvis du har nogen spørgsmål til vores sortiment eller ydelse. Vi sidder både klar på E-mail: [email protected] og Telefon: 33 244 244.

Opret en personlig bruger på Netpris.dk, for bedst mulig kommunikation og service.