Likør

Varer 1-24 af 191

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 191

Side
pr. side
Faldende orden

Billig likør

Hos Netpris.dk finder du et stort udvalg af likør til gode priser. Vi har likør, der passer til enhver lejlighed fra den stille aften hjemme foran fjernsynet til den helt store runde fødselsdagsfest. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til gode priser. Se vores store udvalg af likør eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter. 

Hvad er likør?

En likør er en sød alkoholisk drik, som ofte får sin smag fra frugter, urter, krydderier eller lignende. Ordet ’likør’ stammer fra latin og betyder ’at opløse’. Det henviser til opløsningen de smagsgivere, der bliver brugt i likøren.

Likør er en rigtig spændende type spiritus som kan bruges på rigtigt mange måder. Den adskiller sig fra andre spiritusser ved typisk at have en betydelig lavere alkoholprocent og et højere sukkerindhold, der giver masser af smag. Likører kan opdele i mange underkategorier herunder:

  • Frugtlikør
  • Flødelikør
  • Kaffelikør
  • Chokoladelikør
  • Snapslikør
  • Cognaclikør
  • Anislikør

Netop det brede udvalg gør likør til en spændende type spiritus med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Hos Netpris.dk ønsker vi at have det absolut bedste udvalg af likør til glæde for vores kunder.

Vælg imellem de mest populære brands

Siden vi ønsker at have det bedste udvalg af likør her på siden, så betyder det også at du kan finde alle de mest kendte typer likør her på siden. Hos os finder du både den dejligt runde Bailey, Licor 43 og Galliano Vanilla, bare for at nævne nogle.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, men hvis du ikke kan finde din foretrukne type likør til en god pris her på siden, så bliver vi meget overraskede. Men selv hvis det skulle være tilfældet, så tvivl ikke med at kontakte vores kundeservice, det kan sagtens være, at vi kan finde det på vores lager!

Likør kan sjælendt stå alene….

Selvom likør er en dejlig ting, så kan det sjældent stå alene. En likør er oftest bedst når den indgår som en del af en rigtig god drink. Og her er mulighederne mange. Vi skal ikke bestemme hvad du skal drikke, men husk at få det hele med på indkøbslisten, hvis du planlægger at fylde barskabet op eller hvis du står foran at skulle planlægge en stor fest.

En Licor 43 smager godt, men det smager endnu bedre med lidt kold mælk og grenadine til. En Bailey kommer også først til sin ret, hvis du mixer den med en is-kaffe. Det er bare vores holdning. Så sørg for at du får det hele med, nu hvor du alligevel er i gang. Du finder alt hvad du skal bruge for at mixe gode drinks under vores kategorier for spiritus og sodavand.

Spar op til 40% når du handler hos os

Udover at vi ønsker at have det bedste udvalg af likør på siden, så ønsker vi også at have de bedste priser. Og det mener vi også selv at vi har! Når du handler hos os, køber du ind til tyske priser. Det betyder at du i mange tilfælde kan spare helt op til 40% sammenlignet med hvis du skulle ud i det lokale supermarked og købe den samme mængde alkohol og likør. På den lange bane, kan du hurtigt komme til at spare rigtigt mange penge på dine dagligvarer.

Vi har også løbende ekstra gode tilbud, som du kan få gavn af. Hvis du gerne vil komme forrest i køen til disse, kan du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så er du altid sikker ikke at gå glip af vores bedste tilbud!