Rom

Varer 1-24 af 301

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 301

Side
pr. side
Faldende orden

Billig rom

Hos Netpris.dk finder du et stort udvalg af rom til faste lave priser. Vi har gin, der passer til enhver lejlighed fra den stille aften hjemme foran fjernsynet til den helt store runde fødselsdagsfest, hvor gæsternes ganer skal forkæles med de bedste dråber. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til gode priser. Se vores store udvalg af rom nedenfor eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter. 

Hvilke slags rom findes der

Rom er en af danskernes fortrukne former for alkohol. Rom kan både drikkes som en selvstændig drik og det kan blandes med andre drikkevarer og indgå som en del af en dejlig drink. Rom der er destilleret på sukkerrør. Det findes både i en lys og mørk udgave. Rom kommer særligt fra Sydamerika som er kendt for at lave noget af verdens bedste rom – selvom det faktisk er spanierne, der har været med til at udvikle det på de kanariske øer. Så næste gang du skal på ferie på de kanter, så tøv ikke med at købe en god flaske.

Al rom er som udgangspunkt lys. Men den mørke farve opnås bla. ved en længere gæringstid samt når det lagres i fade. For at sikre en ens og flot farve bliver der også ofte tilsat karamel. Den lyse rom er perfekt som ingrediens i cocktails, da smagen er forholdsvis anonym og lader de andre ingredienser komme til. Især tropiske frugter er gode sammen med rommen, lige fra kokos og ananas til appelsiner og fersken. Så længe balancen mellem surhed og sødme er overholdt, går man sjældent galt i byen.

Den mørke lageret rom har en mere karakteristisk smag, og er derfor svære at mixe i drinks. Årgangsrom har en så stærk karakter, at det næsten er umuligt og ville være en skam at mixe i en drink. Den drikkes bedst rent, evt. med et par isterninger og nogle dråber citron. En god mørk flaske rom kan derfor godt koste mange penge, og i de sidste år har mange dansker virkelig tager rom til sig på lige fod med andre gode, eksklusive typer alkohol som whisky og cognac.

Vælg imellem alle de bedste brands til dig selv eller venner og bekendte

Når vi siger at vi ønsker at have det bedste udvalg af rom online, så mener vi det. Hos os finder du alle de mest kendte brands af både mørk og lys rom. På den lyse sider finder du brands som Bacardi, Caribica og Crystal Pirate. Så hvis du skal bruge din rom til at mixe lækre og velsmagende drinks, så er det tre gode bud at kigge nærmere på. Men i så fald, så vær sikker på at du også har noget at blande op med.

Tag eventuelt et kig på vores udvalg af dejlig sodavand eller likør.

Hvis du i stedet kan lide mørk rom og ynder at afslutte dagen med et glas for dig selv eller sammen med dine nærmeste så har vi brands som Alegro, Maritius Rom og El Dorado bare for at nævne et par stykker.

En god flaske rom egner sig også som en rigtig god gave til venner eller familie. Det er mange steder god kutyme at give rom i gave til både studentergilder, svendegilder, runde fødselsdage og ikke mindst jubilæer på arbejdet. Hvis du er i tvivl om, hvilken rom du skal vælge, særligt på vegne af andre, så tvivl ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi skal nok hjælpe dig med at finde en god rom, som falder i vedkommendes smag.

Spar op til 40% på din rom når du handler hos os

Hos Netpris.dk ønsker vi ikke kun at have det bedste udvalg af rom – vi ønsker selvfølgelig også at tilbyde gode priser. Og det mener vi også at vi har og gør. Når du handler hos os, kan du spare helt op til 40% sammenlignet med hvis du skulle købe dine varer hjemme i et typisk dansk supermarked. Det betyder, at du kan spare rigtigt mange penge ved at købe dine dagligvarer her hos os. Det betyder også at det altid kan betale sig for dig at få fyldt barskabet op!