Whisky

Varer 1-24 af 179

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 179

Side
pr. side
Faldende orden

Billig Whisky

Hos Netpris.dk finder du et stort udvalg af whisky til faste lave priser. Vi har whisky, der passer til enhver lejlighed og til alle smagsløg uanset om du er skotsk, irsk eller amerikansk whisky. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til faste lave priser. Se vores store udvalg af whisky nedenfor, eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter. 

Hvad er whisky?

Whisky er en af danskernes foretrukne former for alkohol. Der findes en whisky til alle typer, og den giver både gin og rom kamp til stregen, når det gælder udvalg og forskellighed i smag og anvendelse. Helt enkelt er whisky en form for spiritus, der er destilleret fra fermenteret korn.

Whisky skal have mindst 40 % alkohol og kan maksimalt have 94,8 %. Den væsentligste forskel på de forskellige whiskytyper handler om den type korn, der er brugt. De største whiskyproducerende lande i verden her henholdsvis Skotland, Irland, USA og i mindre omfang Canada og Japan.

Forskellen mellem ’Scotch’ og ’Bourbon’

For at være en ægte ’Scotch’ skal der være anvendt maltet byg, og mange af de typer fremstilles uden brug af andet end byg, vand og gær. Det er tilladt at tilføje andre kornsorter, og man må også tilsætte karamelfarve.

En ægte Scotch er kendetegnet ved at være lagret på egetræsfade i mindst tre år. Endelig kan der kun være tale om Scotch, hvis den er produceret i Skotland. Den amerikanske whisky omtales ofte også som en ’Bourbon’.

Bourbon laves af en kornblanding, der består af mindst 51 % majs, og den kan i øvrigt også kun kaldes ’Bourbon’, hvis den er produceret i USA. De to øvrige former for amerikanske whiskyer kaldes for rye whisky der er lavet på rug, samt Tennessee Whisky, der har sin oprindelse i staten Tennessee.

Find en whisky til ethvert formål

Hos Netpris.dk ønsker vi at have det bedste online udvalg af whiskyer. Det betyder, at du kan finde whiskyer til ethvert tænkeligt formål. For whisky er en utrolig alsidig drik, der både kan nydes selvstændigt efter en lang dag på jobbet og som en del af en drink.

Nogle af verdens mest populære drinks indeholder nemlig whisky. Du kender dem sikkert godt. Nogle af de mest almindelige drinks, hvor whiskyen står for alt det sjove er en ’Jack and Coke’, ’Whisky sours’ og Mr. Don Draper fra Mad Mens egen favorit: en ’Old fashioned’.

På trods af navnet, er det dog en drink, som næppe kommer til at gå af mode i de næste mange år.

En sidste ting som whisky også bruges til i stor stil, er til at lave sovs på! Ja sovs! Whisky-sovs er nok den nemmeste og hurtigste sovs du kan lave i køkkenet, da det kun tager 5 minutter og kræver 2 øvrige ingredienser udover en god whisky.

Så hvis du har lidt ekstra whisky i overskud, så lad være med at hælde det ud i vasken. Hæld det i en gryde med lidt smør og tomatpure og tilpas krydringen med salt, peber, sukker og rosmarin indtil du rammer den rette balance. Så har du en rigtig lækker sovs, der passer perfekt til oksekød og svinekød.

Sørg for at du har det hele

Selvom du sagtens kan nyde din whisky uden andet tilbehør end eventuelt et par isterninger, så vær dog sikker på, at du har alt, hvad du skal bruge, hvis du har tænkt dig at lave drinks ud af din whisky. Se vores store udvalg af både likør og sodavand, og vær sikker på at du har alt, hvad du har brug for.

Spar op til 40% på dine indkøb hos Netpris.dk

Når du handler hos os, skal du ikke kun have det bedste udvalg af whisky – du skal også have glæde af de bedste priser på markedet. Når du handler hos os, handler du til tyske priser. Det betyder, at du kan spare op til 40% på dine indkøb sammenlignet med, hvis du skulle købe det i et typisk dansk supermarked. Det kan betyde store besparelser for en gennemsnittelig dansk husstand, både på kort sigt, og ikke mindst lang sigt.