Hvidvin

Varer 1-24 af 235

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 235

Side
pr. side
Faldende orden

Hvidvin

Der bliver solgt mere og mere vin online. Det foregår også hen over grænsen og på Netpris.dk. Vi sælger forskellige vine og heriblandt Hvidvin. Det kommer rigtig billigt på tilbud, og det kan klart anbefales at handle på Netpris.dk, hvis man skal bruge vin. Der er forskellige indpakninger, det vil sige, at man både kan handle kasser, flasker og bag-in-box. Det er dermed utrolig nemt at handle ud fra eget behov. Netpris.dk er en online grænsehandel, der er placeret i Flensborg. Det betyder, at varerne er billigere end herhjemme, også hvis man ydermere ser på det generelle prisniveau i Flensborg, der trækker hele Norden forbi til tider, så er det svært ikke at lade Netpris.dkblive ens faste tilbudsavis.

Hvad er hvidvin?

Hvidvin laves generelt på mosten af grønne druer, hvorimod rødvin laves på de blå druer. Hvidvin kan alligevel også godt laves på de blå druer, men det ses bare oftere, at de ikke er. Når man laver hvidvin, presser man druerne og gærer den rene druemost, og når man laver rødvin, udnytter man de farver, tanniner og smagsstoffer, der er i skallerne, ved at knuse druerne og gære most og skaller sammen. Rødvin og hvidvin har til fælles, at man skal bruge sunde druer af en god kvalitet – man kan ikke lave god vin på dårlige druer, derimod er det nemt at lave dårlig vin på gode druer. Vores dejlige kunder har nogle favoritter, og dem kan vi med fordel dele, eftersom de måske også falder i din interesse. Hvis man starter med at se på hvidvin på flaske, så kan der peges på: E.Guigal Cotes Du Rhone Blanc, Grand Sud Chardonnay og Casillero del Diablo. De befinder sig også i forskellige prisklasser men er alle på tilbud. En anden indpakning er bag-in-box, hvor nogle eksempler fra Netpris.dker: J.P.Chenet Colombard Sauvignon, Tabiso Chardonnay Chenin Blanc, og Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc.

Hvor mange kalorier, er der i vin?

Man kan ikke sige at der er et bestemt antal kalorier i alle vin. Hver vin er forskellige, så her kommer de mest kendte vin. Rødvin: Et mellemstort glas rødvin indeholder ca. 102 kalorier Hvidvin: Et mellemstort glas hvidvin har en mængde af ca. 102 kalorier Champagne: Et normalt glas med champagne har ca. 101 kalorier Rosévin: Et almindeligt glas rosévin indeholder normalt 175 kalorier, men den variere rigtig meget! Det her er det mest præcise lige når man taler overordnet, men det kan virkelig svinge meget alt efter hvilken slags vin det er.