Rødvin

Varer 1-24 af 345

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 345

Side
pr. side
Faldende orden

Rødvin

Der bliver solgt mere og mere vin online. Det foregår også hen over grænsen og på Netpris.dk. Vi sælger forskellige vine og heriblandt Rødvin. Det kommer rigtig billigt på tilbud, og det kan klart anbefales at handle på Netpris.dk, hvis man skal bruge vin. Der er forskellige indpakninger, det vil sige, at man både kan handle kasser, flasker og bag-in-box. Det er dermed utrolig nemt at handle ud fra eget behov. Om man skal bruge vin til hverdagen, et bestemt middagsarrangement eller fest, så kan Netpris.dkhjælpe dig med at få det leveret nemt og billigt. Netpris.dker en online grænsehandel, placeret i Flensborg. Det betyder, at varerne fås billigere end herhjemme, også hvis man ydermere ser på det generelle prisniveau i Flensborg, der trækker hele Norden forbi til tider, så er det svært ikke at lade Netpris.dkblive ens faste tilbudsavis.

Hvad er rødvin?

Rødvin fremstilles hovedsageligt af blå vindruer. I rødvin gærer skallerne med under processen, hvilket giver den røde farve, og det er endvidere her, at de virksomme stoffer er. Det kan tilmed siges, at forskning har vist, at et moderat indtag af rødvin gavner helbredet. Det skyldes både alkoholen og indholdet af polyfenoler, der er antioxidanter. Årsagen til at man ser forskellige indpakninger af vin skyldes, at man regulerer prisen på vin i flasker. Man kan nemlig efterhånden finde rigtig mange gode bag-in-box, hvor der er tre eller fem liter. Nogle populære rødvine på flaske på Netpris.dker for eksempel: E.Guigal Cotes Du Rhone Rouge, E.Guigal Châteauneuf-du-Pape og Silverbloom Special Reserve. Hvis man i stedet skulle anbefale nogle bag-in-box, så er: J.P. Chenet Cabernet/Syrah, Faustino Rivero Ulecia, Makulu Cape Red og Ramos Reserve eller premium BIB vine gode bud.

Hvor længe kan rødvin holde sig?

Vin er en naturlig fødevare, som på sigt bliver dårlig og mister sin kraft og frugt. Der er flere faktorer, der har indflydelse på lagringspotentialet i en vin som for eksempel frugtsyre, tanniner, struktur og antioxidanter samt tilsætning af sulfitter i konventionelle og delvis økologiske vine. Mængden af tanniner i en vin forlænger lagringspotentialet betydeligt, hvilket minimerer behovet for tilsætning af sulfitter i vinen. Man kan også forlænge vinens levetid ved at lagre vinen på et egetræsfad. Dette gør sig gældende både for rød- og hvidvine. Hvis man mere konkret taler om, at en vin er blevet åbnet, og man ikke har fået drukket hele flasken, så er det nemmere at svare. Her skal proppen selvfølgelig på flasken igen, og vinen skal i køleskabet. Her kan en rødvin holde sig omkring 3 dage.