Rosévin

Varer 1-24 af 87

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 87

Side
pr. side
Faldende orden

Rosévin

Der bliver solgt mere og mere vin online. Det foregår også henover grænsen og på Netpris.dk. Vi sælger forskellige vine og heriblandt Rosévin . Det kommer rigtig billigt på tilbud, og det kan klart anbefales at handle på Netpris.dk, hvis man skal bruge vin. Der er forskellige indpakninger, det vil sige, at man både kan handle kasser, flasker og bag-in-box. Det er dermed utrolig nemt at handle ud fra eget behov. Netpris.dk er en online grænsehandel, der er placeret i Flensborg. Det betyder, at varerne er billigere end herhjemme, også hvis man ydermere ser på det generelle prisniveau i Flensborg, der trækker hele Norden forbi til tider, så er det svært ikke at lade Netpris.dkblive ens faste tilbudsavis.

Hvad er rosévin?

Der er faktisk flere, der drikker masser af rosévin uden at tage stilling til, hvordan det adskiller sig fra rød- eller hvidvin. Mange tror endda, at rosévin fremstilles ved at blande rød- og hvidvin. Dette er dog en mindre misforståelse og det eneste sted, hvor man ser en lignende teknik er, når man skal fremstille roséchampagne. Overordnet set, så brygges vinen på enten grønne eller blå druer. Hvidvin kan fremstilles på begge druer, hvor de mørke skaller fjernes med det samme for ikke at rødliggøre vinen. Det er til gengæld kun de blå druer, der kan bruges, når man fremstiller rødvin og rosévin, eftersom farven kommer fra drueskallen. Farven afgives mere specifikt ved at lade drueskallerne ligge med mosten. Man kan derfor også sige, at på et tidspunkt i rødvinens fremstilling, vil vinen have en flot rosa farve. Man kan også tale om Netpris.dk’ rosévin, der kendetegnes ved at være billig og af høj kvalitet. Hvis man skal udpege nogle bestemte flasker, der er værd at se på, kan man med fordel se på kundernes favoritter. Her finder vi: Silverboom Pinotage Rosé, Barefoot White Zinfandel og J.P. Chenet Cinsault Grenache. Hvis man i stedet skulle udpege nogle bag-in-box rosévine, så er det: Faustino Rivero Rose BIB, BIB 3L - Diamond Hill Shiraz Rosé og The Wanted Zin Zinfandel Rose 3L BIB man taler om.

Hvor mange genstande er der i en flaske vin?

Siden forskellige vin indeholder forskellige mængder af alkohol, så er der flere svar til det spørgsmål. Der er alligevel en god tommelfingerregel, når det kommer til vin og genstande. Når man har en flaske vin med 75 cl, så deler man blot alkoholprocenten med to, og så har man antallet af genstande flasken indeholder. Hvis man for eksempel havde at gøre med en flaske rødvin. Den kunne indeholde 14%, og man ville derfor vide, at der var 7 genstande i flasken. Så kan man endvidere sige, at der er ca. 6 glas i en flaske, og man drikker altså 1,17 genstande pr. flaske.