Gin

Varer 1-24 af 236

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 236

Side
pr. side
Faldende orden

Billig gin

Hos Netpris.dk. finder du et stort udvalg af gin til gode priser. Vi har gin, der passer til enhver lejlighed fra den stille aften hjemme foran fjernsynet til den helt store runde fødselsdagsfest. Når du handler hos os, får du altid den bedste kvalitet til gode priser. Se vores store udvalg af gin nedenfor eller kontakt vores kundeservice, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter. 

Køb gin til enhver anledning

Gin er en fantastisk drink, som passer til alle årstider og lejligheder. Nogle gange er den tør og enebærtæt i smagen, andre gange er den økologisk, lilla, fadlagret eller infuseret med rabarber. På Netpris.dk gør vi en stor dyd ud af at have et bredt udvalg af forskellige slags gin, så der er ingen der handler forgæves.

Gin er en type spiritus med enebærsmag, lavet på en base af landbrugsetanol, der holder minimum 37,5 procent i alkoholstyrke. Spiritussen må indeholde naturlige og naturidentiske aromastoffer samt aromapræparater. Der er ingen krav om, at smagen skal stamme fra destillering. Elg No. 1 er en premium gin som er karakteriseret ved en meget kortfattet enebærnote og i og med at der kun er aftappet 1250 flasker, bliver den interessant for den lidenskabelige samler.

Destilleret gin

Destilleret gin fremstilles udelukkende ved gendestillering af landbrugsetanol med et oprindeligt alkoholindhold på 96% i traditionelle ginkedler. Enebærsmagen skal være den fremherskende. Den færdige gin skal holde en alkoholstyrke på minimum 37,5%. Efter destillering er det tilladt at tilsætte naturlige og naturidentiske aromastoffer, aromapræparater samt sukker til at smagsætte ginnen. Hvis du er på udkig efter en destilleret gin, vil vi foreslå Burleighs London Dry Gin.

Vælg imellem nogle af de mest populære brands på markedet

I vores udvalg finder du både nogle helt særlige og nogle meget velkendte brands. VI har virkelig noget for enhver smag. Så uanset om du skal have en klassisk Gin og Tonic eller en Gin Hass, så har vi en god gin, der vil falde i din smag. Hos os finder du blandt andet Flinsbury London Gin, som findes på de fleste barer og værtshuse både herhjemme og i udlandet. En anden meget populær gin vi er glade for at forhandle er Bombay Saphire, der med sin unikke smag, bør være en fast bestanddel af enhver ginelskers samling og enhver bars udvalg.

Gin hos Netpris.dk: Spar penge på den lange bane

Uanset hvilken gin, du er på udkig efter, så kan du glæde dig over udsigten til at gøre en rigtig god handel, når du handler hos os. Når du handler hos os, kan du ofte spare helt op til 40% sammenlignet med danske priser herhjemme. Når det kommer til gin og andre former for alkohol som øl og vin, kan du med god grund købe stort ind, så du har nok til det næste lange stykke tid. Hvis du står foran at skulle holde et større arrangement enten i privat- eller virksomhedsregi, så kan du godt begynde at tænke over, hvad du vil bruge alle de ekstra penge til som du har sparet ved at handle ved os.